Over mij

Mijn naam is Celeste en ik breng mensen weer in contact met hun kern, zodat ze ook werkelijk vanuit zichzelf de beste keuzes kunnen maken voor hun leven. Of dit nu over je gezin, je loopbaan of je leven in het algemeen gaat. Uiteindelijk is het de bedoeling om vanuit jezelf te gaan leven.

Loopbaancoaching

Over mij

Mijn naam is Celeste en ik breng mensen weer in contact met hun kern, zodat ze ook werkelijk vanuit zichzelf de beste keuzes kunnen maken voor hun leven. Of dit nu over je gezin, je loopbaan of je leven in het algemeen gaat. Uiteindelijk is het de bedoeling om vanuit jezelf te gaan leven.

Als jonge vrouw maakte ik vaak keuzes die niet uit mezelf kwamen, maar waren gebaseerd op wat een ander vond.

Qua studiekeuze had ik eigenlijk de PABO willen doen, maar ik koos ervoor om modevakschool te volgen, omdat mijn beste vriendin daar naartoe ging en het was wel zo gezelligom samen te gaan.

Al met al waren het 4 jaren die ik met frisse tegenzin deed en na wat spijbelen en lekker slenteren in de stad, kwam ik de vier jaren wel door. Leren deed ik niet, maar met zesjes ben ik dan toch geslaagd. Op zich al een prestatie.

Maar wat als ik nu iets had gekozen waar ik echt blij van werd! Dan had mijn leven er toch anders uitgezien?

Eigenlijk zat het altijd al in mij, dat fijngevoelige, intuïtieve. Het gewoon weten van dingen. Het goed kunnen luisteren naar mensen. De samenhang van gebeurtenissen zien.

Dus uiteindelijk ben ik die talenten verder gaan ontwikkelen, met als tegenhanger het werken als HR adviseur bij een bank of accountants kantoor Die plekken waar niet veel over gevoel of intuïtie werd gesproken. En toch vond ik wel mijn weg. Niet zozeer in het werk, maar wel met de mensen.

Ieder mens wil uiteindelijk gezien en gehoord worden. Dat is waar het om draait en dat was de rode draad die zich aan mij liet zien.

En ja, ik kwam ook mezelf tegen, ik was de verbinding met mezelf kwijt en dat was pijnlijk en vervelend, tegelijkertijd bracht het ook iets positiefs.

Het “vervelende en pijnlijke” staat namelijk voor dat rode vlaggetje, de wake up call, de “ joehoe er moet iets veranderen” boodschap. Dit was mijn kans om te transformeren naar de beste versie van mezelf.

Het was niet nodig mij te “laten sturen,” ik sta zelf aan het roer van mijn eigen leven. Ik heb zelf de regie! Maar ik moest daar wel voor kiezen.

Coaching voor kinderen

Het leven biedt ons vaak signalen als we op een plek zijn, waar we niet helemaal passen.

Maar ook laat het ons signalen zien als je wel op de goede weg bent. Ik kon weleens een vraag hebben en dan via de televisie kwam het antwoord of dat ik ergens op de weg reed en een tekst zag op een auto die aansloot bij waar ik mee bezig was. Ik wilde een sjamanendrum maken, maar waar zou ik dat eens doen, maanden gezocht naar iemand en niet gevonden? En bij een facebookgroep kwam er ineens iemand voorbij die een workshop drum maken gaf.

Of je wilt een bepaalde baan en twee weken later komt deze vacature aan je neus voorbij.

Dat zijn de kansen die je dan mag pakken! Maar als je je laat tegenhouden door doemgedachten, ga je er niet komen.

Als ik terugblik op mijn leven en ik alle punten met elkaar verbind, kom ik tot een mooi netwerk aan mensen, ervaringen en levenslessen.

Maar bepaalde afslagen had ik liever eerder genomen. Gewoon, om er minder lang over te doen om te zijn waar ik moest komen en meer vanuit mijn hart te kiezen dan vanuit mijn hoofd. Meer op de signalen te letten op mijn pad.

En dat is waar ik jou mee wil helpen.

Te leren die signalen te gaan zien.
Meer naar je gevoel te luisteren.

Blijf niet te lang hangen in een baan die niet past, een relatie die niet meer goed voelt, durf je uit te spreken en kijk eens naar de onrust die in je gezin heerst.

Wat speelt er in de onderstroom? Zodat je een verandering teweeg kan brengen op weg naar een gelukkiger leven.

Laat mij jou zien waar jij echt voor wilt kiezen!

Door mezelf te ontwikkelen ben ik gaan zien dat het ook anders kan.

Na mijn opleiding startte ik mijn eigen praktijk als coach voor ouders, kinderen, gezinnen en werkenden. De mens en zijn verhaal boeit mij. Of het nu over werk gerelateerde zaken gaat of over het persoonlijke leven, de kinderen, de vervelende schoonmoeder, die irritante partner. Alles houdt verband met elkaar. Het gaat namelijk over jou! En hoe jij met de dingen omgaat en hoe jij naar de dingen kijkt. Het leven presenteert alleen de lessen die je hier uit mag halen. Leuk? Nee zeker niet altijd, maar als je de samenhang gaat zien, worden dingen vaak wel logisch te verklaren.

Heb je weleens de rode draad gevolgd in jouw leven en wat het jou wil vertellen? Herken je situaties die iedere keer weer in je leven komen oppoppen en ook nog op elkaar lijken?

Mijn kracht zit in mijn scherpzinnigheid, mensen bewuster en krachtiger maken. Zowel in gedrag als in communicatie. Door mijn brede kijk op mensen, zie ik al snel de rode draad en/of het thema dat aandacht nodig heeft.

Ouder kind coaching Celeste Gasper

Uiteindelijk gaat het om werkelijke verbinding! Met jezelf en met anderen.

Ouder kind coaching

Wat maakt mijn begeleiding/coaching anders dan anderen.

Jij staat centraal, Het is voor mij belangrijk om goed te luisteren naar jouw verhaal. Want in jouw verhaal bevinden zich alle ingrediënten/elementen die we nodig hebben om tot jouw gewenste doel te komen.

“Je manier van denken, handelen, je emoties, waar je behoefte ligt, hoe je je fysiek voelt, je spirituele kijk op het leven.”

Door mijn scherpzinnigheid zie ik snel de verbindingen tussen deze elementen en waar er nog bewustzijn nodig is om tot verdieping te komen. Door gerichte vragen te stellen kom je als vanzelf tot dit bewustzijn.

Mijn begeleiding is een mix van diverse werkvormen, opstellingen en gesprekken om je in no time op de rit te krijgen. Om het te laten slagen is het wel nodig dat jijzelf gemotiveerd bent en ook de thuisopdrachten maakt. Op deze manier houd je voortgang in jouw proces.

Ik bied jou commitment en ik vraag dit ook van jou.

Mocht ik zien dat er andere hulp nodig is, doordat je bijvoorbeeld op psychische klachten stuit, dan ben ik verplicht je door te verwijzen naar een specialist of therapeut. Soms kan mijn begeleiding ook naast reguliere zorg bestaan.